oktober 2019

RedKnows GPS-larm övertas av Vetel AB

Axtech har under de senaste 12 åren utvecklat och sålt flertalet typer av GPS-larm och spårsändare och vi har haft en givande och rolig tid tillsammans. Våra ägare har nu blivit till åren och vi har därför letat efter någon som kan ta vid och fortsätta utvecklingen av våra tjänster. I den processen har vi hittat ett liknande företag med liknande värderingar som vi tror kommer ta väl hand om vår produktportfölj och våra kunder.

Vetel AB, kanske mer kända som Yachtsafe, har förvärvat redKnows GPS-larm och kommer att fortsätta att driva larmverksamheten vidare.

Övertagandet gäller från den 1 november 2019. Precis som Axtech har Vetel sin bas i Göteborg och de har mångårig erfarenhet av att utveckla och sälja GPS-baserade produkter mot marin, entreprenad, MC, husbil mm. under varumärket Yachtsafe.

Vad händer nu?
Vi på Axtech kommer den närmaste tiden att fokusera på att göra en gedigen överlämning till Vetels personal. RedKnows GPS-larm kommer att fortsätta säljas och driftas precis som vanligt både före och efter överlämningen.

Notera att fr.o.m. den 1 november så skall beställningar av redKnows Plus, samt supportfrågor skickas till:
Vetel AB, Bror Nilssons Gata 16, 417 55 Göteborg
e-post: info@vetel.se, tel. 031-220070

Med vänlig hälsning, RedKnows

Peter Wedin
Dir. tel. 031-558862
Mobil: 0706-804222
peter.wedin@axtech.se

Åsa Eklund
Dir. tel. 031-558867
Mobil: 0705-884414
asa.eklund@axtech.se

Våra samarbetspartners