maj 2024

Medlemskampanj på larmande hjärtstartarskåp!

Första Hjälpencentrum har nu en kampanj till Installatörsföretagens medlemmar med larmande skåp till hjärtstartare för inomhusbruk. Kampanjen gäller till den 30 juni 2024. I medlemskampanjen ingår både blixtljus och siren till rabatterat paketpris.

Blixtljus och siren kommer normalt som tilläggsprodukter men kan köpas i paket tillsammans med skåpet för att få full funktionalitet direkt. Läs mer om hjärtstartarskåpet med larmfunktion här (artikelnummer 4068).

Obs! Hjärtstare ingår ej och kan beställas separat med medlemsrabatt. Ansök om konto med rabatt här.

Medlemskampanj t.o.m 30 juni 2024

  • Ordinarie pris: 12 936 kr
  • Pris med ordinarie medlemsrabatt: 10 995,60 kr
  • Kampanjpris till Installatörsföretagens medlemmar: 9 996 kr

När varje sekund räknas, är ett hjärtstartarskåp med larmfunktioner ett tryggt tillbehör till hjärtstartaren. Vid öppning av skåpet skickas automatiskt ett SMS till rätt person, vilket säkerställer att kvalificerad livräddning kan påbörjas omedelbart. För extra säkerhet är skåpet dessutom utrustat med blixtljus och siren som varnar den direkta omgivningen och gör att hjälpen snabbt hittar fram.

Säkra din arbetsplats, din förening eller ditt offentliga utrymme med det bästa inom akutberedskap. Skaffa ett smart hjärtstartarskåp till er hjärtstartare – för en tryggare vardag.

LÄS MER om avtalet med Första Hjälpcentrum här

Våra samarbetspartners