Nyheter


september 2023

Nya iPhone 15 finns lager!

Nu har nya iPhone 15 kommit till oss på Team8. Det nya A17 Pro-chippet ger grym prestanda och batteritid. Dessutom har 15 Pro-modellerna fått ännu mer kraftfulla kameror med proffsfunktioner och 3x eller 5x optisk zoom.

Läs mer

september 2023

Ny avtalsprislista för Office Depot

Vi har nu publicerat den nya avtalsprislistan hos Office Depot som går att ladda ner på webbsidan för medlemsförmåner.

Läs mer

september 2023

Nyttja det förmånliga ramavtalet!

Ibland behöver man som företagare hjälp med till exempel fakturaservice, reskontraservice, fakturaköp, factoring eller inkasso. Profina hjälper dig att få betalt för dina fodringar samtidigt som de värnar om att du bibehåller goda kundrelationer. Varje ärende som kommer till Profina hanteras individuellt med flexibilitet för att nå fram till de …

Läs mer

september 2023

Lagererbjudande på Enyaq & Enyaq Coupé!

Bra rabatt på Skoda Enyaq och Enyaq Coupé. Finns för snabb leverans och gäller så länge lagret räcker.

Läs mer

september 2023

Över 50 anställda? Då behöver du visselblåsning!

I slutet av 2021 fick vi en ny visselblåsarlag i Sverige. Senast den 17 december 2023 ska du med mellan 50 och 249 anställda inrätta intern rapporteringskanal för visselblåsning.

Läs mer

september 2023

Pengar att spara på företagets bilförsäkringar

Som medlem i Installatörsföretagen har du möjlighet att teckna en förmånlig försäkring för företagets fordon till styckepremie. Styckepremie innebär att det är samma pris för samma försäkringsomfattning för likvärdiga fordon – oavsett märke eller årsmodell.

Läs mer

augusti 2023

Sänkta rabatter på Toyota Proace

Den 1 september 2023 sänker Toyota Sweden AB rabattsatserna för Toyota Proace City Electric, Proace City Electric Verso, Proace Electric och Proace Electric Verso.

Läs mer

augusti 2023

Ford F-150 gör premiär i Sverige!

Med en rad olika motoralternativ och en kraftfull hybridmotor erbjuder F-150 imponerande prestanda och kapacitet. Militärklassad aluminiumkaross med en höghållfast stålram som hjälper dig i arbetet såväl som på semestern.

Läs mer

augusti 2023

Bra läge att se över företagets försäkringsbehov

Medlemmar i Installatörsföretagen (IN) har möjlighet att teckna en förmånlig och branschanpassad företags- och entreprenadförsäkring* med fokus på din verksamhet.

Läs mer

augusti 2023

Kampanj! Värdecheck Renault

Utöver ordinarie medlemserbjudande får du som köper en ny Renault transport- eller personbil 5000 kr exklusive moms att handla tillbehör och fabrikstillval.

Läs mer

Våra samarbetspartners