Nyheter


maj 2023

Best Western utökat avtal

Installatörsföretagens avtal med Best Western är utökat och täcker nu alla länder i Skandinavien, Baltikum samt Polen. Vår avtalskod är utökad från att gälla i Sverige, Norge och Danmark till att nu även täcka Estland, Lettland, Litauen samt Polen. Avtalet ger rabatt året runt alla dagar på samtliga hotell hos …

Läs mer

maj 2023

Sänk elförbrukningen i byggprojektet

Även små insatser kan ge stora besparingar på elförbrukningen. Nedan följer 6 handfasta tips från Cramos produktspecialister inom el och klimat.

Läs mer

maj 2023

Inredningshjälp och inspiration på köpet

Gerdmans erbjuder alltid fri professionell inredningshjälp för att få till helheten. Det är viktigt att den sociala mötesplatsen, inredningen och ljudmiljön är rätt balanserad för att få till den arbetsmiljö som behövs.

Läs mer

maj 2023

Nytt samarbete med Wasa Kredit

Om din kund inte har råd med en investering så finns nu möjligheten att du kan hjälpa din kund med en finansieringslösning via vår samarbetspartner Wasa kredit. Både företagskunder och privatkunder kan använda finansieringslösningen.

Läs mer

april 2023

Elbilsladda på Circle K med IN Rabatt

Nu är det klart att Installatörsföretagens medlemmar med Circle K företagskort får 20 öre/kWh rabatt vid elbilsladdning.

Läs mer

april 2023

Världspremiär för nya VW ID.7

Volkswagen presenterar nu nya ID.7, märkets första eldrivna modell för den övre mellanklassen. Kombinationen av räckvidder på upp till 700 km (WLTP), effektiv drivlina, rymlig kupé och premiumteknik gör ID.7 till en bekväm flaggskeppsmodell för långfärder och öppnar upp ett nytt segment för ID.-familjen.

Läs mer

april 2023

Gratis rådgivning för säljprocesser

Installatörsföretagen ordnar gratis rådgivning för effektivare försäljning. Vad kan man automatisera i en säljprocess, hur viktig är den personliga kontakten och när är perfekt timing för uppföljning? Vi har bjudit in Johan Nihleen som är VD för SalesByte och expert på ämnet.

Läs mer

april 2023

Besök oss på ELFACK i Göteborg 9 – 12 maj

Besök Installatörsföretagen, IN Rabatt, IN Förlag och INSU på en av Europas största integrerade mötesplatser med ett unikt cityläge i centrala Göteborg. Med över 400 utställare och drygt 20 000 besökare gör vi en kraftansamling kring elektrifiering och digitalisering för ett hållbart samhälle.

Läs mer

mars 2023

Handla Blåkläder till medlemspris

Installatörsföretagen har ingått ramavtal med Blåkläder omfattande deras totala sortiment om över 26 000 produkter.

Läs mer

mars 2023

Kampanj! – Sjukvårdsförsäkring för företaget

Genom IN Rabatt har ni möjlighet att teckna en sjukvårdsförsäkring för er personal, inklusive ägare. Just nu får alla som tecknar ny försäkring 90 dagar premiebefrielse för försäkringen.

Läs mer

Våra samarbetspartners