Nyheter


juni 2024

Ladda enkelt med Circle K företagskort!

Genom att använda Circle Ks nya återbetalningslösning för hemmaladdning kan företaget spara både tid och pengar. Cirkle K ordnar skräddarsydda laddningslösningar, både längs vägen, hemma och på arbetsplatsen.

Läs mer

juni 2024

Egen avtalsprislista hos Office Depot

Med vårt avtal hos Office Depot kan medlemsföretag nu få en egen anpassad avtalsprislista med extra bra priser på de produkter där behovet är som störst. Den ordinarie specialprislistan hos Office Depot gäller fortsatt för alla medlemmar men vi har kompletterat avtalet med möjligheten att få en egen anpassad specialprislista. …

Läs mer

juni 2024

Du kastar väl inte kablarna i sjön?

Installationsföretagen har sedan 2012 ett nära samarbete med Returledning i Sverige AB. Vi vill påminna medlemmar om hur du enklast kommer igång med din återvinning med återbäring. En ersättning betalas ut till företagskontot för ditt återvunna material.

Läs mer

juni 2024

Kampanjpris på Ford Transit Connect!

Just nu har Ford kampanjpris från 204 900 kr på Transit Connect. Med innovativ förarassistansteknik, smarta förvaringslösningar och upp till 3,6 m3 lastutrymme med genomlastningslucka är Transit Connect en mycket populär skåpbil.

Läs mer

juni 2024

Supersnabbladda elbilen i sommar hos OKQ8!

Nu kan du supersnabbladda på över 100 OKQ8-stationer runt om i Sverige. Tillsammans med Skellefteå Kraft är OKQ8 nu störst i Sverige på supersnabbladdning.

Läs mer

juni 2024

Bilikonen Volkswagen Golf fortsätter att leverera!

Volkswagen fortsätter sitt 50-årsfirande och dessutom öppnas nu möjligheten att beställa fler versioner av nya Golf. Även nya kraftfullare Golf GTI med 265 hk går nu att beställa.

Läs mer

maj 2024

Medlemskampanj på larmande hjärtstartarskåp!

Första Hjälpencentrum har en kampanj till medlemmar i Installatörsföretagen med larmade skåp till hjärtstartare för inomhusbruk. Kampanjen gäller fram till den sista juni.

Läs mer

maj 2024

Motorförsäkring från 5 488 kr!

Som medlem i Installatörsföretagen har du möjlighet att teckna en förmånlig försäkring för företagets fordon till styckepremie. Styckepremie innebär att det är samma pris för samma försäkringsomfattning för likvärdiga fordon oavsett märke eller årsmodell.

Läs mer

maj 2024

Premiär för nya Audi Q6 e-tron!

Audi presenterar en banbrytande eldriven modell som sätter en ny standard för prestanda, räckvidd, laddning, kördynamik men också trygghet och säkerhet i nya Audi Q6 e-tron.

Läs mer

maj 2024

Koll på lagen om bioavfall? Gerdmans vägleder dig!

Gerdmans erbjuder produkter för lager och kontor för företagets bioavfall. I och med den nya lagen som infördes den 1 januari 2024 måste alla företag sortera sitt bioavfall.

Läs mer

Våra samarbetspartners