Nyheter


januari 2023

Höjd rabatt hos OKQ8

Från 1 februari höjer OKQ8 rabatten på bensin från 46 öre/l till 52 öre/l för Installatörsföretagens medlemmar.

Läs mer

januari 2023

eCarExpo elbilsmässa 3-5 februari 2023

Mellan den 3-5 februari går nordens största elbilsmässa av stapeln på Friends Arena i Solna. Ta del av seminarier och möjligheten att provköra olika elbilar från flera tillverkare på en och samma plats. I Friends Arena har man nu gjort det möjligt att provköra inne i arenan med en inomhusbana …

Läs mer

januari 2023

Från riskgrupp till friskgrupp!

Dags för hälsokontroll på företaget! Installatörsföretagens ramavtal med Bra Balans ger dig en god framförhållning att säkra personalens välmående. En årlig hälsokontroll minskar risken att utveckla ett negativt hälsotillstånd och att upprätthålla en god hälsa hela livet.

Läs mer

januari 2023

Missa inte våra ramavtal angående certifieringar

Här kommer en påminnelse för nya och gamla medlemmar om våra ramavtal för auktoriseringar och certifieringar. Via Installatörsföretagen har du som medlemsföretag fasta förmånliga rabatter på flertalet av dessa avtal.

Läs mer

januari 2023

Bilförsäkring från 5 278 kr/år.

Som medlem i Installatörsföretagen har du möjlighet att teckna en förmånlig försäkring för företagets fordon till styckepremie. Styckepremie innebär att det är samma pris för samma försäkringsomfattning för likvärdiga fordon oavsett märke eller årsmodell.

Läs mer

december 2022

Ni har väl inte missat vårt avtal med Profina?

Ibland behöver man som företagare hjälp med till exempel Fakturaservice, reskontraservice, fakturaköp, factoring eller inkasso. Profina hjälper dig att få betalt för dina fodringar samtidigt som de värnar om att du bibehåller goda kundrelationer. Varje ärende som kommer till Profina hanteras individuellt med flexibilitet för att nå fram till de …

Läs mer

december 2022

Gott om lastutrymme med Renault Express

Renault har tagit fram en smidig transportbil med flera nya smarta funktioner för dig som funderar på att välja en bil med mycket goda lastmöjligheter.

Läs mer

december 2022

Best Western får ny bokningskod

Nu uppdaterar Best Western bokningskoden vid bokning av hotellnätter. Koden används online, via telefon eller direkt på hotellet. Den nya koden finner du som inloggad på IN Rabatt under ikonen för hotell.

Läs mer

november 2022

Ford E-Transit med ny smart funktion Pro Power Onboard

E-Transit är det senaste tillskottet i Fords växande familj med elektriska fordon och inleder en ny era för den ikoniska Transit-skåpbilen.

Läs mer

november 2022

Trackson ny leverantör av Körjournaler

Trackson ABs ambition är att erbjuda Sveriges enklaste körjournal och deras vision är att körjournalen ska skriva sig själv och med hjälp av smart AI, platser, arbetsscheman och andra smidiga funktioner minimerar Trackson förarens handpåläggning.

Läs mer

Våra samarbetspartners