januari 2024

Varmt välkommen till Solteknikdagen!

Solteknikdagen erbjuder en plats för dig som verkar i solenergibranschen, planerar att ta dig in i den, vill veta mer om de tekniska aspekterna eller kanske funderar på att investera i en solcellsanläggning.

Datum: 7 februari
Tid: 13.00-16.00
Fika: 14.10
Plats: Elmässan, Malmömässan, Konferensrum A

Under en fullspäckad kostnadsfri eftermiddag samlar Installatörsföretagen experter med spetskompetens under några intensiva timmar. I ett antal paneldiskussioner tas aktuella och intressanta ämnen upp där såväl experter inom teknik, arbetsmiljö och hållbarhet som myndigheter, försäkringsbolag, utbildningsbolag, leverantörer och inte minst du som åhörare deltar. Passa på att ställ just dina frågor.

Här registrerar du dig kostnadsfritt till Solteknikdagen på Elmässan Syd 2024.

Våra samarbetspartners