oktober 2023

Blåkläder håller i alla blåsväder

Installatörsföretagens ramavtal med YP Yrkesbutiker och Blåkläder omfattar totalt ett sortiment över 26 000 olika produkter.

Vårt avtal med Blåkläder ger medlemmar minst 25 % rabatt på Blåkläders hela sortiment. Läs mer om Blåkläders hållbarhetsarbete, leveranssäkerhet och dina besparingar här på IN Rabatt.

Här fyller du i formuläret för att skaffa nytt kundnummer eller flytta befintligt kundnummer till ramavtalet.

HÅLLBART
Blåkläder är ett varumärke de flesta känner till, men få vet att Blåkläder är branschledande inom miljö, rättvisa och hållbarhet. Blåkläder kontrollerar över 85 % av produktionsflödet från råvara till färdigt plagg och har implementerat system för rättvisa och god arbetsmiljö för anställda i samtliga fabriker.

LEVERANSSÄKERHET
En viktig faktor i valet av Blåkläder är deras höga leveranssäkerhet. De har egna lager i Sverige med minst 20 000 artikelnummer och produkter som täcker 2 års försäljning. Det gör att Blåkläder i 97% av alla beställningar kan leverera inom 3 – 5 dagar.

EKONOMI
Ramavtalet ger minst 25 % rabatt på hela sortimentet. Blåkläders priser är i det högre segmentet men ur ett miljö- och hållbarhetsperspektiv kan det vara bättre än att välja ”billigt och kortlivat”. En bra idé är att skaffa ett kundnummer på ramavtalet och analysera ramavtalspriserna och göra det val som passar ditt företag bäst.

Alla medlemmar i Installatörsföretagen har rätt att avropa detta avtal.

Våra samarbetspartners