mars 2023

Handla Blåkläder till medlemspris

Installatörsföretagen har ingått ramavtal med YP Yrkesbutiker/Blåkläder omfattande deras totala sortiment om över 26 000 produkter.

Ramavtalet finns nu tillgängligt här på IN Rabatt. Här fyller du i formuläret för att skaffa nytt kundnummer eller flytta befintligt konto till ramavtalet.

HÅLLBART
Blåkläder är ett varumärke de flesta känner till, men få vet att Blåkläder är branschledande inom miljö, rättvisa och hållbarhet. Blåkläder kontrollerar över 85 % av produktionsflödet från råvara till färdigt plagg och har implementerat system för rättvisa och god arbetsmiljö för anställda i samtliga fabriker.

LEVERANSSÄKERHET
En viktig faktor i valet av Blåkläder är deras höga leveranssäkerhet. De har egna lager i Sverige med minst 20 000 artikelnummer och produkter som täcker 2 års försäljning. Det gör att Blåkläder i 97% av alla beställningar kan leverera inom 3 – 5 dagar.

EKONOMI
Ramavtalet ger minst 25 % rabatt på hela sortimentet. Blåkläders priser är i det högre segmentet men ur ett miljö- och hållbarhetsperspektiv kan det vara bättre än att välja ”billigt och kortlivat”. En bra idé är att skaffa ett kundnummer på ramavtalet och analysera ramavtalspriserna och göra det val som passar ditt företag bäst.

Alla medlemmar i Installatörsföretagen har rätt att avropa detta avtal.

LÄS MER om avtalet med YP Yrkesbutiker/Blåkläder här.

Våra samarbetspartners