september 2022

Köp nya iPhone 14 hos Team8

De nya modellerna har en skärm som alltid är på, den första 48 MP-kameran någonsin på iPhone, kraschdetektering, Nödanrop SOS via satellit och Dynamic Island som erbjuder ett nytt banbrytande sätt att ta emot notiser och aktiviteter. Och alltihop drivs av det ultimata smartphonechippet.

iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max finns i fyra snygga färger och har en vacker utformning i rostfritt stål av kirurgisk kvalitet och matt glas med textur. De finns i 6,1 tum respektive 6,7 tum och båda modellerna har en ny Super Retina XDR-skärm med ProMotion.

För första gången någonsin på en iPhone är skärmen alltid på tack vare en ny uppdateringsfrekvens på 1 Hz och flera strömsnåla tekniker. Det gör den nya låsskärmen ännu mer praktisk och användbar när man med ett snabbt ögonkast kan hålla koll på tiden, widgetar och liveaktiviteter.

Gör din beställning via sales@team8.se eller gå direkt till Team8 webbutik här.

LÄS MER om vårt avtal med Team8

Våra samarbetspartners