februari 2022

Gör dina installationsritningar med nya ProgeCAD 2022

ProgeCAD är ett av sveriges och världens vanligaste CAD-program och släpps nu i en ny uppdaterad version. Bland nyheterna märks ökad snabbhet, nya och förbättrade funktioner samt stöd för Windows 11. Sedan tidigare gäller bra rabatt för dig som medlem, svensk version, inga löpande kostnader, stöd för DWG och PDF-ritningar och mycket mer.

ProgeCAD är sedan många år ett vanligt hjälpmedel inom elteknik- och vvsteknik-branschen. Konsulter använder ProgeCAD för visualisera föreslagna åtgärder och installatörer använder det för att dokumentera utförda jobb.

Kraven på digital dokumentation ökar hela tiden och att själv kunna göra och ändra i ritningar blir allt viktigare. Alternativet är annars att lämna bort jobbet och tappa tid och pengar på saker som är relativt lätt att göra själv. Alla ProgeCAD-användare får tillgång till svensk manual och en pedagogisk grundläggande självstudiekurs med övningar, filmklipp och mycket mer.

För dig som jobbar mycket med CAD finns de kompletterande produkterna CAD-direkt El och CADdirekt VVS som ytterligare underlättar jobbet.

Prova ProgeCAD kostnadsfritt i 30 dagar här

Läs mer om IN Rabatts avtal med Progesoft här

 
Läs på Truspilot vad dina kollegor och andra användare tycker om ProgeCAD:

 
För mer info kontakta Progesoft
www.progesoft.se/installatorsforetagen
telefon 0733-888684
info@progesoft.se

Våra samarbetspartners