maj 2020

Opels första helt elektriska transportbil – nya Vivaro-e

Opel Vivaro-e är den första fullt elektriska transportbilen som presenteras av Opel och den anländer till en marknad som allt mer efterfrågar utsläppsfria transporter och tjänster.

Nya Opel Vivaro-e är tillgänglig i tre längder, i flera olika utföranden och erbjuder professionella användare utsläppsfria transporter utan några kompromisser med upp till 330 kilometers elektrisk räckvidd.

Nya Opel Vivaro-e erbjuds med olika två batteri-paket, där den större versionen har ett 75 kWh batteri och en elektrisk räckvidd på upp till 330 kilometer (WLTP). Detta kompletteras av en mindre version med ett 50 kWh batteri och en räckvidd på 230 kilometer (WLTP). Batterierna förvaras under lastutrymmet, vilket gör att nya Opel Vivaro-e har ett rymligt lastutrymme utan några onödiga kompromisser. Dessutom bidrar batteriernas placering till en lägre tyngdpunkt och därmed en bättre körupplevelse.


Nya Opel Vivaro-e erbjuder en 11 kW-trefasladdare eller en 7,4 kW enfasladdare, kan snabbladdas till 80 procent av batterikapaciteten på 30 minuter och har en batterigaranti på 8 år/160 000 kilometer.

För frågor vänligen kontakta:
Patric Sandgren, KW Bruun
Hyllie Boulevard 17, 215 32 Malmö
Mobil: 072-574 72 00
E-post: psa@kwbruun.se

Våra samarbetspartners