september 2018

Peugeot Partner Electric – Få laddbox värd 10.000 kr + laddkort

Bästa medlem, vi har nöjet att erbjuda er ett 100 % miljö vänligt alternativ för era transporter och detta till ett fantastiskt pris!

I SAMARBETE MED CLEVER

Köp Peugeot Partner Electric
– Få laddbox värd 10.000 kr + laddkort

För mer information om CLEVER se, clever.nu/

Kampanjen om laddbox+ laddkort gäller endast Peugeot Partner Pro+ Electric Längd 1 och Längd 2 t.o.m 2018-12-31 och kan inte nyttjas tillsammans med andra kampanjer eller rabatter.

Ni har även en bonus på upp till 60.000kr att söka från transportstyrelsen, för att läsa mer se, www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/bonus-malus/bonus/

Peugeot Partner Electric kan framföras 17 mil enligt New European Driving Cycle (nedan kallat NEDC). NEDC är ett europeiskt institut som testar samtliga modeller och versioner som biltillverkare lanserar.

NEDC tester utförs i så kallade laboratoriemiljö och är inte att betrakta som statiska värden. Förutsättningar för att kunna framföra bilen så långt som möjligt utgörs givetvis av olika faktorer. Precis som en bensin- eller dieseldriven bil är räckvidden för en elbil alltid ett resultat av flera olika förutsättningar, så som:

  – Körbeteende.
  – Väglag.
  – Lastning.
  – Klimat.
  – Vinterhjul/sommarhjul.
  – Passagerare.
  – Utrustning. tillbehör, etc.
  – Förutom fysiska aspekt, är det även snitthastighet och körsträcka något som spelar in.

Det finns faktorer och funktioner i bilen som man kan påverka för att optimera för att uppnå så lång räckvidd som möjligt.

För att läsa mer om Partner Electric se,
www.peugeot.se/kampanjer-och-finansiering/transportbilskampanjer/peugeot-partner-electric.html
Kontakta er lokala Peugeotåterförsäljare för mer information eller provkörning, för att hitta er lokala Peugeot Partner se,
www.peugeot.se/hitta-aterforsaljare.html?utm_content=PB_AUT_308

Gå till avtalssidan för bilar för ytterligare information

Våra samarbetspartners