augusti 2017

30 % rabatt på arbetskläder hos G-ESS

G-ESS Yrkeskläder är en oberoende återförsäljare av yrkeskläder. G-ESS har ett sortiment som passar både VVS- och Elinstallatörer och levererar dagligen till kunder runt om i Norden. Som medlem hos Installatörsföretagen (EIO och VVS Företagen) har du 30 % rabatt.

Vill du ha varor snabbt och till bästa pris så beställer du direkt från G-ESS
A-sortiment, som du hittar här: www.g-ess.se/installatorerna Här har G-ESS samlat det bästa från sina leverantörer och som dessutom alltid finns på lager.

Om du inte hittar det du söker, ring G-ESS direkt så hjälper dom dig med det du letar efter. G-ESS erbjuder också: personligt skydd, hjälmar, andningsskydd, handskar och kläder med din egen firmalogotyp.För kontoansökan kontakta Karin Lundberg på 073-251 08 01 eller e-post: karin.lundberg@g-ess.se eller klicka här:
www.g-ess.se/installatorerna-kontoansokan.

Kampanj på flamskydd
Mellan 22 maj till och med 22 juni har G-ESS specialpris på flamskydd och flamvarsel. Kontakta Mikael Ramfalk, e-post: mikael.ramfalk@g-ess.se för mer information.

Våra samarbetspartners