mars 2012

80 öre rabatt på diesel och 50 öre rabatt på bensin

Genom den nya medlemstjänsten eiorabatt, kan du som är medlem i EIO, såväl som alla dina anställda på ditt företag, använda ett mycket bra ramavtal hos Preem. Rabatterna är för närvarande 80 öre på diesel och 50 öre rabatt på varje liter bensin. All tankning faktureras en gång per månad till varje enskild kortinnehavare. Vid företagsbil skickas fakturan till företaget och vid privatbil skickas fakturan hem till den anställde.

Inköpsavtalet gäller hos Preems samtliga bemannade och obemannade stationer. Rabatten baseras på det företagspris som finns på Preems hemsida – alltså inte priset som de enskilda stationerna erbjuder. Fördelarna med centralstyrt pris är att du som företagskortinnehavare alltid får samma pris oavsett vilken station du tankar på i Sverige.

Klicka på ”Skaffa avtal” och hämta blanketter. Har du några frågor eller önskar hjälp, kontakta eiorabatts kundtjänst, telefon: 010-10 10 502.

Etiketter: ,

Våra samarbetspartners