maj 2024

Behöver du glasögon på jobbet?

Du kan enkelt få det via Installatörsföretagens företagsavtal för terminalglasögon med Synologen. Synologen är en rikstäckande medlemsorganisation som består av engagerade och kunniga kliniker med starka egna varumärken.

Synologens optiker är experter som erbjuder helhetslösningar inom synvård och ögonhälsa för både privatpersoner och företag. Synologens medlemmar är oberoende men arbetar tillsammans vilket ger fördelen av personligt bemötande och gemensamma kvalitetsnormer. Samtliga Synologen-medlemmar är ISO-certifierade vilket gör dem till Sveriges mest välrenommerade optiker.

Logga in på IN Rabatt för att läsa mer om avtalet och hur du går tillväga för att boka tid hos Synologen.

Här kan du även boka tid direkt hos din lokala optiker på www.synologen.se

Våra samarbetspartners