april 2024

Världspremiär för nya ID.7 Tourer

Nya ID.7 Tourer kommer lite senare i vår och snart öppnar möjligheten att beställa. ID.7 Tourer är en av de första helt eldrivna kombibilarna i den övre mellanklassen.

ID.7 Tourer kombinerar utsläppsfördelarna med eldrift, långa räckvidder, en högkvalitativ förarplatsmiljö, hög åkkomfort och stor lastkapacitet vilket gör den till en idealisk tjänstebil och praktisk i vardagen.

Lastvolymen anges till 1 714 liter utan att man har räknat med de dolda stuvfacken under lastgolvet. Från 545 liter till 605 liter extra beroende på i vilken lutning ryggstödet ställs in.

Två batteristorlekar finns tillgängliga och basmodellen har samma batteri på 77 kWh netto som vi känner igen från övriga ID.-familjen. En nyhet är ett större batteri på 86 kWh netto som kommer att ge en räckvidd på omkring 68 mil i WLTP-körcykeln.

Snabbladdningen är på 175 kW i basmodellen, men versionen med det stora batteripaketet klarar 200 kW. Batteriet kan därför snabbladdas 10-80 procent på ca 30 minuter, därutöver har man nästan 70 kilowattimmar för nästa körpass som bör räcka till tre timmar på motorväg.

Din närmaste Volkswagen-återförsäljare hittar du här
Glöm inte ange ditt ramavtalsnummer om du kontaktar Volkswagen så att du får korrekt rabatt.

Läs mer om avtalet med VW här

Våra samarbetspartners