mars 2024

Cramo förstärker närvaron med nya depåer i Stockholmsregionen

Genom förvärvet av MG Rental blir det nu närmre och lättare att hitta en Cramo-depå i Stockholm. Affären stärker Cramos ledande position inom maskinuthyrning i regionen och är en del av företagets tillväxtstrategi.

Cramo kompletterar nu sin geografiska närvaro och sina förmågor med avseende på produkter, expertis och erfarenhet. Den befintliga verksamheten och personalen i och med förvärvet kommer att bli en del av Cramos Region Öst.

Verksamheterna på depåerna i regionen kommer inledningsvis att fortsätta att fungera som tidigare och skapa en ännu bättre kundupplevelse.

Medlemmar i Installatörsföretagen får högre rabatter hos Cramo

Gör ditt installationsarbete och projekt mer hållbart – hyr modern och funktionstestad maskinutrustning hos Cramo istället för att köpa. Hos Cramo hyr Installatörsföretagens medlemmar till Cramos prissystem Rätt PrisTM. Det rabatterade nettopriset uppdateras varje kvartal och baseras bland annat på Installatörsföretagens medlemmars samlade volymer.

Glöm inte att ange att du är medlem hos Installatörsföretagen samt rabattkod eller ramavtalsnummer för att få korrekt rabatt hos Cramo.

Läs mer om avtalet med Cramo här.

Våra samarbetspartners