mars 2024

Branschanpassade försäkringar

Som medlem i Installatörsföretagen har ditt företag möjlighet att teckna branschanpassade försäkringar.

Till exempel gäller vår företagsförsäkring för skador som kan drabba din verksamhet genom skadeståndskrav i samband med ett uppdrag hos en beställare men också stöld av verktyg, allriskskador på arbetsområdet för att nämna några händelser. Det finns även möjlighet till individuell anpassning av till exempel försäkringsbelopp och tilläggsförsäkringar.

 

Exempel på några av våra försäkringslösningar:

BILFÖRSÄKRING FÖR MEDLEMMAR FRÅN 5 072 KR PER ÅR
Som medlem i Installatörsföretagen har du möjlighet att teckna en förmånlig försäkring för företagets fordon till styckepremie. Styckepremie innebär att det är samma pris för samma försäkringsomfattning för likvärdiga fordon oavsett märke eller årsmodell. Har företaget fler än 8 fordon så blir priset ännu bättre.

FÖRETAG- OCH ENTREPRENADFÖRSÄKRING FRÅN 7 289 KR PER ÅR
Vi vill att våra medlemmar ska känna sig trygga i vetskapen om att de är rätt försäkrade. Därför erbjuder vi en prisvärd företags- och entreprenadförsäkring med bred omfattning som täcker majoriteten av våra medlemmars behov.

FULLGÖRANDEFÖRSÄKRING FRÅN 5 700 KR PER PROJEKT
Fullgörandeförsäkring är ett skydd för beställaren mot extra kostnader som kan uppstå vid färdigställande ifall entreprenören skulle gå i konkurs och därmed inte kan fullgöra sitt uppdrag inom entreprenad- eller garantitiden.

 

Informationsfullmakt

Om du vill ha rådgivning eller få en offert från vår försäkringsförmedlare Willis Towers Watson Sweden AB (WTW) ber vi dig använda en Informationsfullmakt som du kan ladda ner här.

Fullmakten gäller till dess att den återkallas eller i max 6 månader från undertecknande. Kontakta Installatörsföretagens Försäkringsservice hos WTW om du vill veta mer på telefon 08-546 359 06 eller e-post: installatorsforetagen@willistowerswatson.com.

Våra samarbetspartners