november 2023

Samma bokningskod hos Best Western både i tjänst och privat

På IN Rabatt’s avtalssida för Best Western hittar du bokningskoden som du använder vare sig du bokar på Best Western’s hemsida eller ringer direkt till hotellet. Vi på IN Rabatts kundtjänst får ofta frågor om hur man använder bokningskoden för att få rätt rabatt.

På Best western’s hemsida ser du aktuella avtalspriser när du lagt till bokningskoden. Det är viktigt att notera att i vissa fall kanske rabatten inte syns på ett specifikt hotell och innebär oftast att hotellet är fullbokat för de valda datumen.

Avtalspris är det som gäller när man bokar via vårt ramavtal med bokningskoden som du hittar på avtalssidan för Best Western.
Medlemspris avser Best Westerns kundklubb och är ofta lägre än ramavtalet men avser rum som ska betalas i förskott och som inte kan avbokas.

Ett trevligt tips såhär när det närmar sig jul eller kommande helgdagar!
Bokningskoden fungerar även om man bokar och betalar privat. Personalen kan alltså få nyttja företagets rabatter som en liten bonus. Det är alltså tillåtet att dela bokningskoden till företagets personal.

Läs mer om avtalet med Best Western här

Våra samarbetspartners