november 2023

Finansiering från Wasa Kredit

Genom att du som medlem hos Installatörsföretagen kan erbjuda dina kunder flexibel finansiering har dina kunder möjlighet att investera i en ny anläggning eller miljövänlig lösning. Det kan till exempel handla om solcellspaneler för företaget eller en biogasanläggning. Med finansiering genom Wasa Kredit kan din kund fördela kostnaden över tid i upp till 10 år.

Kampanjerbjudande:
60 månader räntefritt upp till 100 000 kr till privatkunder!

Sen tidigare kan alla medlemmar som ansluter sig till Wasa Kredit erbjuda 36 månader räntefritt. Nu tar vi steget än längre och ni har möjligheten att erbjuda 60 månader räntefritt. Kampanjavgiften är 695 kr och aviavgiften 45 kr. Maxbelopp är 100 000 kr per person. Kostnaden för er är 8,5 % i räntestöd på det finansierade beloppet.

Flera olika sätt att finansiera
Wasa Kredit erbjuder miljöfinansiering i form av leasing och hyra. Wasa Kredit kan även erbjuda funktionsavtal som innebär att service ingår, allt på en och samma faktura till kund. Dessutom kan Wasa Kredit erbjuda dig förmånlig billeasing till ditt företag.

Finansieringsexempel
Din kund gör en solcellsinvestering om 300 000 kronor på 10 år med 20 % i restvärde och inga övriga kostnader. Kostnaden blir då 3 165 kronor per månad exkl. moms.

Är du intresserad av att koppla på kampanjen eller komma i gång med finansiering till privatkunder eller till dina företagskunder kontakta Wasa Kredit så hjälper de er.

Läs mer om avtalet med Wasa Kredit

Våra samarbetspartners