oktober 2023

Specialerbjudande från Cramo!

Här kommer en hälsning och ett riktigt bra erbjudande från Cramo till dig som är medlem i Installatörsföretagen. Medlemsföretag har alltid förmånliga priser hos Cramo och NU höjs rabatten med ytterligare 13%.

Fredag den 13:e är inte bara en otursdag!

Under perioden fredag 13:e oktober fram till den 17:e november kan Cramo tillsammans med Installatörsföretagen erbjuda dig som är medlem en extra rabatt när du gör dina beställningar i Cramos webbshop. Du har tillgång till hela sortimentet och får 13% extra rabatt på dina hyror utöver ert redan förmånliga medlemsavtal.

Följ länken för att ta del av erbjudandet på Installatörsföretagens medlemssida hos Cramo

Hyr med full koll – för en bra dag på jobbet

Använd Cramos webbshop, i appen eller på Cramos hemsida, så får du full koll på dina hyror.
Läs mer om fördelarna med Cramos webbshop och skapa ett konto idag

For a great day at work.

Vi hoppas och tror att du redan känner till Cramo. Men vi tänkte ändå passa på att berätta lite om vilka Cramo är.

I år firar Cramo 70 år i uthyrningsbranschen. Fantastiskt roligt tycker vi på Installatörsföretagen. Under sju decennier har Cramo fått förtroendet att hjälpa kunder med allt från den minsta byggmaskin till avancerade digitala tjänstelösningar och helhetsåtaganden.

Det är Cramo oerhört stolta över och har gjort dem till de proffs de är – proffs som på samma sätt som du tycker att en bra dag på jobbet är när allt fungerar som det är tänkt.

Läs mer om Cramo här

Läs mer om avtalet med Cramo här

Våra samarbetspartners