september 2023

Pengar att spara på företagets bilförsäkringar

Som medlem i Installatörsföretagen har du möjlighet att teckna en förmånlig försäkring för företagets fordon till styckepremie. Styckepremie innebär att det är samma pris för samma försäkringsomfattning för likvärdiga fordon – oavsett märke eller årsmodell. Exempelvis kan en helförsäkring för lätt lastbil kosta 5488 kr* i årspremie.

Har företaget fler än 8 fordon? Då kan vi erbjuda flerfordonsavtal där ditt pris sätts individuellt!

Vill du att vi ser över dina fordonsförsäkringar och ger offert?

Kontakta Installatörsföretagens Försäkringsservice hos WTW
Telefon: 08-546 359 06
E-post: installatorsforetagen@willistowerswatson.com

* Avser landsbygd och självrisker på 10 % av ett prisbasbelopp för trafik, delkasko samt 20 % av prisbasbelopp för vagnskada.

Fordonsförsäkringen är framtagen i samarbete med försäkringsförmedlaren Willis Towers Watson Sweden AB (WTW) och försäkringsbolaget Folksam. WTW distribuerar och administrerar försäkringen samt lämnar rådgivning i frågor som rör ditt företags försäkringsbehov. Skador och skaderådgivning hanteras av Folksam.

LÄS MER om avtalet med Willis Towers Watson här

Våra samarbetspartners