september 2023

Nya iPhone 15 finns i lager!

Nu har nya iPhone 15 kommit till Team8. Det nya A17 Pro-chippet ger grym prestanda och batteritid. Dessutom har 15 Pro-modellerna fått ännu mer kraftfulla kameror med proffsfunktioner och 3x eller 5x optisk zoom.

Här kan du köpa din iPhone 15 redan idag.

Medlemsförmåner hos Team8

Som medlem i Installatörsföretagen ingår en kostnadsfri behovsanalys för att tillsammans med Team8 gå igenom er telefoni, IT och skrivarlösning för att se till att ni har rätt rabatter inlagda. Ni får en nulägesanalys och förslag på förbättringar, ändringar eller bekräftelse att ni har rätt lösning för er. Vill du boka in en behovsanalys med företagskonsult hos Team8 klickar du här för att komma till bokningskalendern.

M8 Com – en växel med extra allt

M8 Communication är fyllt av smarta funktioner som underlättar din arbetsdag i ett och samma gränssnitt. Det gör att du slipper tredjepartslösningar och alltid har en stabil, uppdaterad kommunikationsplattform där alla funktioner fungerar sömlöst med varandra. Läs mer här.

LÄS MER om avtalet med Team8 här

Våra samarbetspartners