augusti 2023

Bra läge att se över företagets försäkringsbehov

Medlemmar i Installatörsföretagen har möjlighet att teckna en förmånlig och branschanpassad företags- och entreprenadförsäkring* med fokus på din verksamhet.

Företagsförsäkringen gäller för skador som kan drabba din verksamhet, till exempel genom skadeståndskrav i samband med ett uppdrag hos en beställare men också stöld av verktyg eller allriskskador på arbetsområdet för att nämna några händelser. Det finns även möjlighet till individuell anpassning av t.ex. försäkringsbelopp och tilläggsförsäkringar.

Med denna försäkringslösning har du även tillgång till försäkringsrådgivning där du löpande kan få professionell hjälp att anpassa företagets försäkringslösningar efter verksamhetens behov och uppdragsavtal med beställare.

Vill du veta mer eller ansöka om offert?

Kontakta Installatörsföretagens Försäkringsservice hos WTW
Telefon: 08-546 359 06
E-post: installatorsforetagen@willistowerswatson.com

Du kan också gå in på WTWs hemsida och i lugn och ro själv fylla i uppgifter för att få en offert på företagsförsäkring. Där hittar du också mer information om innehållet i försäkringen.

*Den kombinerade företags- och entreprenadförsäkringen är framtagen i samarbete med försäkringsförmedlaren Willis Towers Watson Sweden AB (WTW) och försäkringsbolaget Folksam. WTW distribuerar och administrerar försäkringen samt lämnar rådgivning i frågor som rör ditt företags försäkringsbehov. Skador och skaderådgivning hanteras av Folksam.

Läs mer om avtalet med Willis Towers Watson här

Våra samarbetspartners