september 2022

Bra tillfälle att se över ditt försäkringsbehov!

Medlemmar i Installatörsföretagen har möjlighet att teckna en förmånlig och branschanpassad företag- och entreprenadförsäkring. Precis innan sommaren meddelades också att försäkringsgivaren för medlemsförsäkringarna avseende bil- och företagsförsäkring bytts till Folksam* efter genomförd upphandling.

Företagsförsäkringen gäller för skador som kan drabba din verksamhet, till exempel genom skadeståndskrav i samband med ett uppdrag hos en beställare men också stöld av verktyg, allriskskador på arbetsområdet för att nämna några händelser. Det finns även möjlighet till individuell anpassning av till exempel försäkringsbelopp och tilläggsförsäkringar.

Med denna försäkringslösning har ni även tillgång till försäkringsrådgivning där ni löpande kan få professionell hjälp att anpassa företagets försäkringslösningar efter verksamhetens behov och uppdragsavtal med beställare.

LÄS MER på vår sida hos WTW

LÄS MER om avtalet här på IN Rabatt

Vill du veta mer eller ansöka om offert?

Kontakta
Installatörsföretagens Försäkringsservice hos WTW
Telefon: 08-546 359 06
E-post: installatorsforetagen@willistowerswatson.com

Du kan också gå in på WTWs sida för IN-medlemmar här och i lugn och ro själv fylla i uppgifter för att få en offert på företagsförsäkring. Där hittar du också mer information om innehållet i våra olika försäkringar.

Våra samarbetspartners