september 2022

Äntligen fullgörandeförsäkring med medlemsrabatt!

Som medlem hos Installatörsföretagen kan du nu snabbt och smidigt teckna fullgörandeförsäkring genom vår försäkringsförmedlare Willis Towers Watson Sweden AB (WTW) och ett nytt samarbete med försäkringsbolaget Gar-Bo Försäkring AB.

Fullgörandeförsäkring är ett skydd för beställaren mot extra kostnader som kan uppstå vid färdigställande ifall entreprenören skulle gå i konkurs och därmed inte kan fullgöra sitt uppdrag inom entreprenad- eller garantitiden.

Du har möjlighet att få premieuppgift och försäkringen utställd samma dag för att du snabbt ska kunna gå vidare med ert beställaruppdrag. Genom WTW har medlemsföretag hos Installatörsföretagen rabatt på försäkringspremien gentemot övriga marknaden.

Vill du veta mer eller har behov av att teckna försäkring?

– LÄS MER på vår sida hos WTW
– LÄS MER om avtalet på IN Rabatt

Kontakta Installatörsföretagens Försäkringsservice hos WTW
Telefon: 08-546 359 06
E-post: installatorsforetagen@willistowerswatson.com

Fullgörandeförsäkringen är framtagen i samarbete med försäkringsförmedlaren Willis Towers Watson Sweden AB (WTW) och försäkringsbolaget Gar-Bo Försäkring AB. WTW distribuerar och administrerar försäkringen samt lämnar rådgivning i frågor som rör ditt företags försäkringsbehov. Skador och skaderådgivning hanteras av Gar-Bo.

Våra samarbetspartners