augusti 2022

Prisjustering från Cramo AB

Pandemins efterverkningar och det pågående kriget i Ukraina påverkar just nu Europas ekonomier i en ogynnsam riktning. Stigande priser och inflation är nu en realitet på flertalet marknader. Många sektorer och branscher drabbas av både råvaru- och materialbrist med förlängda leveranstider som följd.

Cramo har under årets första sex månaderna sett en dramatisk utveckling av världsmarknadspriserna på de produkter Cramo har- eller avser att ny- och återinvestera i. Därför tvingas Cramo till en justering av sina priser från och med 1:a juli 2022. Kunder som har avtalade projektpriser berörs ej.

En annan konsekvens av rådande läge och för de transporter Cramo utför till sina kunder från sina depåer kommer Cramo även att lägga till ett drivmedelstillägg på 149 kronor för lätta transporter och 290 kronor för tunga transporter.

För mer information kontakta

Henrik Tylestam, Key Account Manager, Cramo AB
Telefon: +46 70-324 10 36
E-mail: henrik.tylestam@cramo.com

Läs mer om avtalet med Cramo här

Våra samarbetspartners