juni 2022

Fler drabbas av malus från 1 juni

Bonus malus-systemet har justerats från 1 juni i år vilket får till följd att fler nybilsköpare än tidigare får betala malusskatt.

■ Gränsen för malusskatt sänks från 90 till 75 gram koldioxid/km.

■ Gränsen för extra malusskatt sänks från 130 till 125 gram koldioxid/km.

Wasa Kredit som är ramavtalsleverantör av billeasing informerar att det kan komma lättnader i malusskatten för företag på grund av de höga bränslekostnaderna och att utbudet av eldrivna bilar är lägre än personbilar.

Vill du veta mer om de ändrade skattereglerna eller få offert på bilfinansiering hittar du mer information på IN Rabatt eller genom att kontakta Wasa Kredit på telefon 040 – 664 28 82. Uppge alltid din anslutning till Installatörsföretagen vid kontakt för att få rätt avtalsvillkor.

Våra samarbetspartners