mars 2022

Världspremiär för Škoda ENYAQ COUPÉ iV

ENYAQ COUPÉ iV är en helt eldriven sportig SUV som erbjuder generöst med utrymme, kraftfull design och otrolig körglädje. Den slanka silhuetten bidrar till förbättrad aoredynamik och modellen har utrustats med panoramaglastak för att ge bilen en ännu mer emotionell och sportig look samt större innerutrymme.

ENYAQ COUPÉ iV är den andra ŠKODA-modellen baserad på Volkswagenkoncernens innovativa MEB-plattform, producerad i tjeckiska Mladá Boleslav. Modellen kommer att erbjudas med både bak- och fyrhjulsdrift.

Batteriet om 82 kWh i ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV kan laddas snabbt. Det kan laddas från 10 till 80 % på bara 29 minuter. Hemma kan bilen bekvämt laddas över natten på sex till åtta timmar med en ŠKODA iV Charger-laddbox som levererar upp till 11 kW. Den nya coupéns enastående aerodynamik bidrar till dess höga effektivitet, vilket möjliggör en räckvidd på upp till 497 km. Detta, liksom dess snabbladdningsförmåga, gör att bilen är perfekt för att resa långa sträckor.

Sök din närmaste Skoda-återförsäljare här.

Skoda Stockholm – Patrik Jangeborg
Patrik.jangeborg@skodastockholm.se
08-503 339 26

Läs mer om IN Rabatts avtal med SKODA här

Våra samarbetspartners