februari 2022

Förhandsboka nya E-Transit till specialpris

I förlanseringserbjudandet sänks priset med 29 000 SEK och gäller bokningar till och med 28 februari 2022. E-Transit kostar då endast 499 900 SEK (exkl. moms). Priset avser versionen 350 L3 184 hk skåp. Bilen är dessutom berättigad full klimatbonus på 70 000 SEK.

Bokningarna av den nya, helt eldrivna transportbilen E-Transit pågår för fullt. Ford E-Transit erbjuder bl.a. en klassledande, helt elektrisk räckvidd upp till 317 km enligt WLTP och möjlighet till snabbladdning med upp till 115 kW.

E-Transit är en viktig del i Fords satsning att ställa om sin transportbilsverksamhet mot elektrifiering där man innan utgången av 2024 ska erbjuda samtliga transportbilar med elektrifierade alternativ i Europa. För ett par år sedan lanserade man den populära Transit Custom som laddhybrid, som snabbt blev populär bland svenska företag.

De första leveranser av Ford E-Transit till svenska kunder förväntas ske kring midsommar 2022.

Här hittar du din närmaste Ford-återförsäljare.

För frågor om avtalet vänligen kontakta: Robin Österlund, Hedin Motor Company på telefon 076-323 00 49 eller e-post: robin.osterlund@hedinmotorcompany.com.

Läs mer om IN Rabatts avtal med Ford

Våra samarbetspartners