september 2021

Upptäck ramavtalet hos Opel

Genom ditt medlemskap följer kraftfulla rabatter på transportbilar och tjänstebilar. Upptäck våra olika ramavtal för nu är det enklare än någonsin att göra ett mer miljövänligt val.

Opel tar sikte på framtiden genom ett brett elektrifierat utbud. Om du är i behov av en tjänstebil har Opel flera alternativ med hög medlemsrabatt. Som medlem behöver du inte beställa flera bilar för att få hög rabatt, det är samma villkor för alla, stor som liten, och rabatten gäller från köp av en enskild tjänstebil.

Nya Opel Mokka är en bil som synts mycket i media. Som medlem får du 12 % rabatt på både förbränningsmotor och som 100 % elektrisk. Behöver du en större tjänstebil finns t.ex. nya Opel Grandland som är en flexibel och modern plug-in hybrid.

Gör så här
Gå till avtalsidan för våra bilavtal. Se vilka rabatter som gäller för dig som är medlem. Notera ramavtalets kod och besök en återförsäljare. Uppge ditt medlemskap och ramavtalets kod.

Våra samarbetspartners