april 2021

Världspremiär på Circle K – Blippa bilen!

Circle K Sverige blir först i världen med ett helt automatiserat betalsystem för tankning på hela kedjan av stationer. Via en app i mobilen och ett smart system på stationerna kan bilisten kliva rakt ur bilen och börja tanka direkt.

Genom att läsa av registreringsnumret på bilen när kunden stannar vid pumpen på stationen öppnas rätt pump upp för tankning. Lagom tills kunden kommit ur bilen är systemet redo. Allt sköts helt automatiskt, så länge appen är installerad och telefonen finns i bilen eller fickan.

Blippa bilen lanseras i dag på ett 50-tal Circle K stationer runtom i landet. Utrullningen till resterande stationer kommer att fortsätta löpande och beräknas vara klart i under juni månad 2021.

För att använda Blippa bilen måste man ladda ner appen Circle K Easy Fuel till iPhone eller Android. Efter att ha registrerat sitt betalkort, sitt registreringsnummer och aktiverat platstjänster och pushnotiser för appen är det bara att börja blippa bilen vid nästa tankning.

Läs mer här

Våra samarbetspartners