mars 2021

Nytt ramavtal med Salesbyte AB

SalesByte är IT-verktyg som minska administrationen under säljfasen. Ta er befintliga kundoffert och få den paketerad i ett säljande format och skickad till er kund via e-post eller SMS. Efter det får ni automatisk uppföljningshjälp för att öka konverteringen av offerter som går till signering med BankID. SalesByte ger idag företag upp till 30% mer försäljning samt åtskilliga timmars tidsbesparing per månad.

Läs mer på IN Rabatt –>

FÖRDELAR MED SALESBYTE

Snabbare offerthantering: Minska både er tid i säljcykeln samt administrationen som krävs. På en minut gör ni er offert mer attraktiv för mottagaren samt får ovärderlig hjälp i uppföljningsarbetet.

En, eller flera mottagare: Med systemet kan ni skicka offerter till privatperson och företag eller samma erbjudande till flera beslutsfattare, till exempel till 50 hushåll i en BRF.

BankID-signering: Efter signatur med BankID skapas automatiskt ett juridiskt bindande avtal som är tillgängligt både för er och för kunden.

Minskad administration: Salesbyte hjälper er sätta upp en uppföljningsprocess som passar in på ert befintliga säljarbete. Allt för att offerten skall ligga högt i kundens medvetande under hela säljfasen. Att lägga in en offert tar cirka 60 sekunder.

Ingen uppstartskostnad eller bindningstid: Vi hjälper er att komma igång och ni har ingen bindningstid, utan betalar enbart några hundringar per användare och månad.

Medlemspris från: 280 kr/mån – inga bindningstider.

Boka din demo här eller kontakta Johan Nihleen på Salesbyte på e-post johan@salesbyte.se eller telefon 0707 20 36 20.

Våra samarbetspartners