januari 2021

Kampanj – Nya PEUGEOT e-Expert!

Upptäck skåpbilen nya PEUGEOT e-Expert och fördelarna med en 100 % eldriven motor. Peugeots eldrivna transportbil har lika mycket kraft som den med dieselmotor och den hjälper dig i ditt yrke samt uppfyller dina behov.

Peugeots eldrivna transportbil e-Expert integrerar ett högspänningsbatteri med antingen en kapacitet på 50 kWh och en räckvidd på upp till 230 km WLTP, eller på 75 kWh och en räckvidd på upp till 330 km WLTP med bibehållet utrymme i kupén och lastutrymmet. Batteriet är garanterat i 8 år, 160 000 km för 70 % av laddningskapaciteten.

Prisexempel (Expert Pro L1 4,6m3 50 kWh)
Ord. pris från 466 900 kr exkl. moms.

Rabatt
Din är rabatt är 25 %

Klimatbonus
Klimatbonus från staten på för närvarande 60 000 kr.

Laddkabel
Laddkabel ingår utan extra kostnad (värde 3 440 kr exkl. moms).

Kampanjperiod
1 februari t.o.m. 30 april.

Räckvidd
Upp till 330 km på el.

Ramavtalsnummer
Ditt ramavtalsnummer för att åberopa kampanjen finner du som inloggad på IN Rabatt.

Gör så här
• Kontakta eller besök en återförsäljare här
• Glöm inte ange ditt ramavtalsnummer

Förmånlig Billeasing hos Wasa Kredit
Glöm inte kontakta Wasa Kredit innan du beställer en ny bil. Genom INs avtal med Wasa Kredit får du bra service och en bra leasingavgift. Kontakta Martin Wallin, martin.wallin@wasakredit.se för mer information.

INs Bilförsäkring
Skillnaden mellan att ha en försäkring och att vara rätt försäkrad är stor. Därför har vi på IN Rabatt tagit fram en bilförsäkring för företag inom branschen. Försäkringen kan givetvis anpassas utifrån varje företags specifika behov. Kontakta Lili Gustafsson, Lili.Gustafsson@willistowerswatson.com för mer information.

Våra samarbetspartners