oktober 2020

Fossilfri hos OKQ8!

Nu kan din dieselbil bli fossilfri på fem minuter samtidigt som du sänker dina CO2e-utsläpp med upp till 90 %.

OKQ8 har Sveriges största nätverk av Neste MY Förnybar Diesel (HVO100), vilket gör det enkelt och smidigt att köra fossilfritt. De allra flesta dieselbilar, både lastbilar och personbilar, kan tanka Neste MY Förnybar Diesel (HVO100). I nyare bilar anges XTL i tanklocket eller i instruktionsboken om bilen är godkänd att tanka drivmedlet.

Neste MY Förnybar Diesel (HVO100) är en kemisk kopia av vanlig fossil diesel och fungerar alltså på precis samma sätt. Den kan till och med blandas med fossil diesel, om du har lite kvar i tanken. Skillnaden är att den framställs av förnybara råvaror, så som animaliska och vegetabiliska fetter från matindustrin. Neste MY Förnybar Diesel (HVO100) uppfyller alla krav enligt lagen om hållbarhetskriterier för biodrivmedel.

Har du redan företagskort hos OKQ8?
För att kunna ta del av de förmånliga företagsrabatterna behöver du knyta ditt befintliga företagskort till Installatörsföretagens ramavtal. Det gör du genom att mejla ditt kundnummer och organisationsnummer till: foretagskort@okq8.se. Skriv att du vill ta del av Installatörsföretagens ramavtal och ange ramavtalsnummer.

Exempel på medlemsrabatt hos OKQ8:
■ Neste MY Förnybar Diesel (HVO100), din rabatt: 90 öre/liter

Vill du bli kund hos OKQ8 och få medlemsrabatt?
Klicka på länken www.okq8.se/in och följ instruktionerna.

Våra samarbetspartners