oktober 2020

Avtal med Axel Group för tryggare arbetsplatser

Installatörsföretagen har tecknat ett ramavtal med Axel Group AB, Nordens ledande leverantör av personsäkerhetstjänster. Från och med den 1 november har alla medlemmar därmed 30 procent rabatt på personlarm.

Personlarm är små mobila larmenheter, som kan vara kopplade till exempelvis en larmcentral eller till dina kollegor beroende på situation. Personlarmen är bland annat utrustade med GPS, fallarm, högtalare och mikrofon. De används i yrkesgrupper som arbetar i socialt eller fysiskt utsatta miljöer, oavsett om det handlar om ensamarbete eller att man rör sig i otrygga områden, hanterar farliga ämnen eller riskerar att utsättas för hotfulla situationer.

Axel Group hjälper er att skräddarsy en optimal lösning utifrån era specifika behov – och självklart ingår larmcentralskoppling, telefonabonnemang, support, utbytespool, konfigurering och utbildning.

Vill du veta mer?
Om du är intresserad av att testa personlarm eller vill veta mer om Axel Group och deras personsäkerhetstjänster som utbildningar eller säkerhetsrådgivning är du välkommen att höra av dig till vår kontakt Joakim Öhrman på joakim.ohrman@axel.se eller 010 602 30 35 eller läs mer på www.axel.se/in.

Din rabatt hos Axel Group AB: 30 %

Våra samarbetspartners