mars 2020

Information från NetOnNet

På grund av Covid-19 har Netonnet tillfälligt blivit tvungna att göra justeringar bland betalsätt vid företagsköp. Netonnet har därför under en obestämd tid tagit bort faktura som ett utav betalningsalternativen. Detta gäller fakturor som är utställda av NetOnNet samt deras samarbetspartner Resurs Bank.

Detta kommer självklart inte påverka köp i form utav andra betalsätt och man kan givetvis fortsätta handla hos Netonnet med hjälp av de andra alternativen som Netonnet har att erbjuda som till exempel kortbetalning eller direktbetalning. För att nyttja något utav dessa betalsätt kan ni besöka Netonnets hemsida och genomföra ert köp.

Kontakta NetOnNet innesälj om du behöver hjälp
Du når NetOnNet på:
Telefon 033-488 455
Mail foretag@netonnet.com

Våra samarbetspartners