november 2019

Glada nyheter från Telness!

Mobiloperatören Telness har nu sänkt priset på vårt 10GB-abonnemang från 329 kr/månaden till 299 kr/månaden. Sänkningen är permanent och gäller från och med 1/12. Du som medlem i Installatörsföretagen har dessutom som alltid medlemsrabatt på 10 %!

Idag infaller Black Friday och i samband med detta vill Telness också passa på att säga att de inte tror på lockpriser eller sänkningar för att dra in kunder på ett visst datum, utan att de framöver kommer fortsätta göra precis allt vi kan för att alltid kunna erbjuda deras maxade kundupplevelse till bästa möjliga pris. Hos Telness ska man är helt enkelt inte behöva omförhandla sina priser själv utan det löser dem själva löpande åt sina kunder.

För dig som redan är kund hos Telness kommer alltså priset sänkas från och med december, du kan bara luta dig tillbaka och njuta.

För dig som missat att vi har ett samarbete med mobiloperatören som har nöjdast företagskunder i Sverige, gå gärna in och läs mer om fördelarna för dig som medlem hos Installatörsföretagen.

För mer information kontakta:
Mateusz Holuj
Partner Sales Manager
Tel. 079-10 00 007

Våra samarbetspartners