mars 2019

Erbjudande från Telness

Under 2018 lanserade Installatörsföretagen ett samarbete med mobiloperatören Telness, där du kan få hjälp att sänka dina telefonikostnader och spara tid på administrationen på ett enkelt och smidigt sätt.

Telness är en mobiloperatör som utmanar de gamla och traditionella operatörerna med en enkel och prisvärd lösning anpassad för små och medelstora företag, och har tagit en plats på marknaden med Sveriges nöjdaste kunder.

● Telness använder samma nät som Telia, dvs. pålitlig täckning.
● Inga bindningstider eller dolda avgifter.
● Högst betyg av alla operatörer på Trustpilot , med 9,7 av 10 i Trustscore.
● Mindre än en minuts väntan på vår support, alla dagar i veckan.
● En enkel företagsväxel från 29 kr/mån.

Alla medlemmar i Installatörsföretagen har genom samarbetet 10 % rabatt på Telness ordinarie abonnemangspriser. Tjänsten är självklart utan bindningstider och våra kunder har lyckats sänka sin totala månadskostnad med cirka 30 %. Följ länken nedan för att veta mer, priser och fördelarna för ditt företag.

Till beställning

Våra samarbetspartners