december 2018

Telness lanserar en växeltjänst för mindre företag

Som mindre företagare kan det vara svårt att hinna ta alla inkommande samtal, du kanske inte alltid vill vara tillgänglig, men vill heller aldrig missa ett samtal. Telness är byggt av entreprenörer med visionen att göra livet enklare för dig som företagare.

Det har tidigare funnits olika växel-alternativ på marknaden. Det har däremot saknats enklare alternativ för mindre organisationer med enklare behov.

Telness har utvecklat Telness Växel™ speciellt för dig som mindre företagare, med användbara funktioner som förenklar din vardag.

Hur hjälper Telness Växel™ dig?

Visa ett fastnummer ut mot dina kunder
Låt dina kunder nå företaget via ett fastnummer med valfritt riktnummer,
som i sin tur ringer på en eller flera mobiltelefoner. Du behöver därmed inte
lägga upp ditt privata nummer på hemsidan, du kan själv välja när du vill vara nåbar och det ger bolaget en känsla av professionalitet.

Hjälp varandra att svara på samtalen
Välj för varje fastnummer vilka kollegor som har möjlighet att svara på inkommande samtal via sina mobiltelefoner. Alla blir uppringda samtidigt och den som svarar först tar samtalet. Enkelt.

Skräddarsy numrets öppettider
Ställ in precis vilka öppettider du vill ha genom att enkelt skapa veckoscheman. Är numret stängt så spelas ett automatiskt röstmeddelande eller du kan vidarebefordra samtalen till en kollega

Vill du veta mer om Telness Växel™ – Klicka här!

Våra samarbetspartners