juni 2018

Sommarerbjudande från Peugeot

Alla som beställer en ny Peugeot med Peugeot Complete har också möjlighet att välja ett sommarerbjudande Du kan välja ett av följande tre erbjudanden:

■ LED TV 55″med inbyggd Smart TV Luxor LED55DBi,
■ Grillmästarens grillkök, Austin & Barbeque AABQ eller
■ Actionkamera med zoom

Så här beställer du ditt sommarerbjudande:

1. Bilen måste beställas via en Peugeot-återförsäljare i Sverige.

2. Mejla Peugeot en inskannad kopia av ditt leasingkontrakt och önskemål om vald sommarerbjudande till kim.larsson@peugeot.se med rubriken Sommarerbjudande i fältet ämne.

3. Peugeot skickar ditt sommarerbjudande så snart Peugeot säkerställt dina adressuppgifter till företaget. Peugeot skickar inga sommarerbjudande till privatpersoner.

* Erbjudandet gäller t.o.m. 30 juni 2018.

Peugeot Complete operationell leasing

Förenkla ditt företags bilägande – med ”Peugeot Complete” operationell leasing. Du får en helhetslösning med en fullutrustad bil, service, försäkring och vinterdäck. Du betalar ingen kontantinsats, har inga plötsligt överraskande kostnader under avtalstiden och får allt på en faktura. Med Peugeot Complete ingår allt i ett och samma pris.

Som företagare får du en färdigpaketerad helhetslösning med en fullutrustad person- eller transportbil, service, försäkring, 6.000 mil, dragkrok, vinterdäck, däckförvaring, däckbyte och mycket mer. Efter tre år lämnas bilen tillbaka till Peugeot eller så väljer du att köpa loss bilen.

Läs mer här om Peugeot Complete.

Våra samarbetspartners