maj 2018

Bättre rabatter hos OKQ8

Ett erbjudande till dig som är företagare och ansluten till Installatörsföretagen. För att ta del av rabatterna behöver du ha ett OKQ8 Företagskort som är kopplat till Installatörsföretagens avtal.

Har du redan företagskort hos OKQ8?
För att kunna ta del av de förmånliga företagsrabatterna behöver du knyta ditt befintliga företagskort till Installatörsföretagens ramavtal. Logga in på IN Rabatt med dina inloggningsuppgifter till Installatörsföretagen för att ta del av hur man gör.

Rabatter från OKQ8
* Diesel: 85 öre/liter
* Diesel/HVO 100: 85 öre/liter
* Bensin: 46 öre/liter
* Etanol E85: 44 öre/liter
* Fordonsgas: 41 öre/kg
* Trafikprodukter: 15%
* Smörjmedel: 15%
* Automattvätt: 15%
* Tvätthall: 15%

OKQ8 BackUp försäkringen för självriskersättning – NYHET!
För att teckna OKQ8 BackUp måste du ha ett aktivt OKQ8 företagskort. OKQ8 BackUp gäller för personbil, lätt lastbil. Försäkringen kan endast tecknas för fordon som är hel- eller halvförsäkrade. Du kan inte teckna OKQ8 BackUp för fordon som används för uthyrning eller yrkesmässig person-/godstransport. Läs mer här –>

Du kan få självriskersättning på upp till 3 000 kronor per skadetillfälle och för varje moment i försäkringen max två gånger per år.

Företagskunder betalar 65 kr per månad och fordon eller om du tankar mer än 2.500 liter/månad så ingår försäkringen för en bil.

Våra samarbetspartners