januari 2018

Information från Circle K

Den 1:a juli 2018 kommer det med stor sannolikhet en förändring som berör dig som ska köpa ny bil. Bonus Malus kallas det nya systemet som antingen ger en bonus eller en ökad skatt på ny bil som du köper.

Du kan få upp till 60 000 kr i miljöbonus om du köper en elbil, men det blir istället dyrare att köpa en bil som går på bensin eller diesel. Förslaget gäller bara nya bilar som registreras efter den 1:a juli 2018.

Ladda din elbil hos Circle K
Circle K kommer inom kort börja bygga ett nät av de nya så kallade HCP-laddare som är en ny standard av snabbladdare. Laddarna kommer att ha en styrka på upp till 350 kW, vilket innebär att du kan ladda en elbil på mindre än 10 minuter. I Sverige planeras ca 30 stationer utmed de största vägarna.

Ramavtal med Circle K
Installatörsföretagen har samarbete med Circle K som erbjuder rabatter på drivmedel, läs mer om vårt ramavtal med Circkle K här.

Hitta din närmaste Circle K-station här.

Våra samarbetspartners