augusti 2017

Projektportalen lanseras för El och VVS

MVP Software AB och Installatörsföretagen har tecknat ett ramavtal för inköp av den molnbaserade IT-tjänsten Projektportalen. Alla medlemmar inom EIO eller VVS Företagen kan använda ramavtalet.

Projektportalen är en branschanpassad IT-lösning för El- och VVS-teknikföretag samt för plåt- och ventilationsföretag. Tack vare portalen får Installatörsföretagens medlemmar nu tillgång till ett skräddarsytt och anpassat verksamhetsstöd som kommer att förenkla rutiner, spara tid och förbättra lönsamheten, dvs. möjliggöra förutsättningar för en effektivare produktion och få underlag till ständiga förbättringar på företaget.

Projektportalen är ett modulbaserat system byggt på den senaste teknologin som gör det möjligt för alla medarbetare i företaget att i realtid följa och interagera i varje enskilt projekt. Med några enkla knapptryck går det också att tidsrapportera direkt in i systemet och lika enkelt är det att skapa avvikelser och att fylla i egenkontroller via sin smartphone, surfplatta eller dator.

– Många företag i branschen har redan provat på andra digitala system som redan finns på marknaden. Dessa är dock inte som detta system, anpassade efter just de specifika krav och önskemål som just våra medlemmar har. Dessutom har systemen i många fall upplevts som alltför invecklade, vilket ofta gör att de helt enkelt inte används, säger Johan Lysholm på Installatörsföretagen.

– En del av Installatörsföretagens medlemmar har redan i dag något slags IT-system men ofta är systemen stora, dyra och inte så användarvänliga. Portalen är därför anpassad för verksamheten i medlemmarnas egna branscher, säger Martin Ahlström som är en av initiativtagare till portalen.

RABATT OCH PRISER
Ordinarie pris: 279 kronor per månad.
Medlemspris: 237 kronor per månad.

Alla priser är per anställd (oavsett användare) och månad och exkl moms som tillkommer

MER INFORMATION
Läs mer här: http://projektportalen.com. Vill du veta mer kontakta: Projektportalen på e-post: info@projektportalen.se
eller telefon: 08-551 149 00.

Våra samarbetspartners