mars 2017

Nytt ramavtal mellan Din Studio och Installatörsföretagen

Din Studio Sverige AB lanserar nu WebbEss tillsammans med Installatörsföretagen, genom det nya ramavtalet får alla medlemmar inom EIO och VVS Företagen tillgång till WebbEss, en personlig rådgivare, som hjälper medlemsföretaget med närvaro och synlighet på webben.

Alla medlemmar kan få hjälp med en egen webbplats, Facebooksida och annonsering på Aftonbladet.se till ett pris av 1 199 kronor per månad exkl. moms. En professionell webbyrå hjälper och skräddarsyr en lösning som passar just ditt behov och sköter sedan all uppdatering.

Om du vill bygga och uppdatera din webbsida själv finns en enklare lösning: Gör-det-själv, pris 159,20 kronor per månad exkl. moms.

Mer information:
► WebbEss
► Gör-Det-Själv

För mer information, kontakta:
David Jansson, tfn. +468-7059950, e-post: david.jansson@dinstudio.se

Läs mer här: www.inrabatt.se/webbtjanster

Våra samarbetspartners