juni 2016

Installatörsföretagen tecknar ramavtalet med G-ESS Yrkeskläder

Installatörsföretagen har tecknat ett ramavtal G-ESS Yrkeskläder AB som är av Sveriges största oberoende återförsäljare av arbetskläder. EIO och VVS Företagens medlemmar kan nu köpa allt de behöver avseende yrkes- och profilkläder till minst 30 % rabatt. I och med det nya avtalet kommer G-ESS också att erbjuda ett brett sortiment av personligt skydd till samma rabatt.

– Vi är mycket nöjda med avtalet, säger Johan Lysholm, på Installatörsföretagen. G-ESS har bevisat sig vara en pålitlig och trygg leverantör och har förmågan att säkerställa leveranser till bra priser i hela Sverige.

Avtalet gäller per omgående och G-ESS har byggt en webbshop för Installatörsföretagen som gör det enkelt att beställa som finns här: www.g-ess.se/installatorerna

 
Har du frågor kring ramavtalet, kontakta:
Mikael Ramfalk, G-ESS på 070-956 85 77, mikael.ramfalk@g-ess.se eller
Johan Lysholm, johan.lysholm@installatorsforetagen.se.

Läs mer på: www.eiorabatt.se/avtal/yrkesklader/

Våra samarbetspartners