november 2015

EIO tecknar ramavtal om Företagshälsovård

EIO har tecknat ett ramavtal med Bra Balans i Sverige AB som är ett företagshälsovårdsföretag som arbetar med att förbättra hälsan och livskvaliteten för anställda och företag samt att förebygga arbetsmiljörisker. Bra Balans arbetar även med rehabilitering för de som redan är sjuka.

Tack vare det nya avtalet kommer EIOs medlemmar att erbjudas bl.a. företagshälsovård och hälsoundersökningar. Om företaget är fler än 12 personer så kan hälsoundersökningar även erbjudas på plats ute hos företaget.

Bra Balans ska alltid ge minst 10 % rabatt på ordinarie pris till EIOs medlemmar och för hälsokontroller är avtalspriset 2 180 kronor per person året ut.

Mer information
Läs mer om avtalet här.
För ytterligare information kontakta Bra Balans, Gunnar Thryselius, Tfn. 08-661 62 00, Mobil. 070-590 88 74, hemsida: www.brabalans.se och E-post: info@brabalans.se.

Om EIO RABATT
www.eiorabatt.se hittar du dina medlemsförmåner. Logga alltid in för att se priser och rabatter, använd samma inlogg som du har till eio.se. Om du har frågor eller funderingar kan du alltid kontakta kundtjänst, tfn. +46101010502 eller e-post: kundtjanst@eiorabatt.se
Öppettider kl. 09.00–16.00, lunchstängt 11.30–12.30.

Våra samarbetspartners