oktober 2015

Hela 20 % på Flex Rate – billigare än alla onlinebokningar

Vi har tecknat avtal på hotellboende med Best Western Scandinavia. Avtalet ger dig som medlem 20 % rabatt på samtliga Best Western hotell i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Polen, Lettland och Litauen. Rabatten dras från hotellens Flex Rate som är dagens lägsta pris. Best Western garanterar dessutom att EIO-medlem inte hittar ett lägre pris hos någon annan bokningskanal, tex Trivago, Momondo, Booking, Hotels etc. Nyckeln till rabatten är din bokningskod.

Det finns över 80 hotell på 50 orter i Sverige och avtalet kan även användas i hela Skandinavien. Alla hotellen är privatägda så de varierar i stil och karaktär så på alla hotell får besökare ett personligt bemötande.

Vårt avtal ger hela 20 % rabatt vilket vi på EIO RABATT är mycket glada att kunna presentera. För att använda avtalet måste du boka via www.bestwestern.se eller direkt med hotellet via telefon eller e-post. Glöm bara inte att ange din bokningskod som står på avtalssidan.

Se hela avtalet här.

Våra samarbetspartners