juni 2015

Max Matthiessen och EIO inleder samarbete

Max Matthiessen har upphandlat en personrelaterad försäkringslösning för företagare
och delägare som är medlemmar i Elektriska Installatörsorganisationen EIO.

EIO är en politisk obunden och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag med cirka 2 800 medlemsföretag och 26 500 anställda.

Det upphandlade erbjudandet ger företagare och delägare ett starkt försäkringsskydd vid sjukdom, behov av vård, pension, dödsfall och olycksfall. I lösningen ingår även moment som ger det försäkringsskydd som ofta saknas när företagare och delägare väljer att ta ut lägre lön till förmån för utdelning.

– Genom den lösning vi har upphandlat med hjälp av Max Matthiessen kan vi för första gången erbjuda våra medlemmar ett heltäckande personrelaterat försäkringsskydd, både under och efter deras yrkesverksamma liv, säger Johan Lysholm på EIO.

– Vi är glada att vi har kunnat förhandla fram så bra villkor för EIOs medlemmar. Dessutom är försäkringarna enkla att teckna och avgifterna är väsentligt rabatterade, säger Patrik Teinmark, ansvarig finansiell rådgivare hos Max Matthiessen.

– För att på bästa möjliga sätt nå ut till EIOs alla medlemmar inleder vi nu ett förankringsarbete där vi träffar EIOs regionala företagsrådgivare under de närmaste månaderna, avslutar Patrik Teinmark.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Patrik Teinmark, Max Matthiessen
Finansiell rådgivare
Tel: 0733-75 75 51
E-post: patrik.teinmark@maxm.se

Johan Lysholm, EIO
Marknadschef
Tel: 070-608 72 46
E-post: johan.lysholm@eio.se

 

Avtalet hittar du här.

 

Våra samarbetspartners