november 2012

Nytt mobilavtal med Telia

Nytt avtal på mobiltelefoni är nu klart med Telia. Ny teknik, möjligheter och behov gör att vårt sätt att använda mobiltelefonen förändras. Det nya avtalet har anpassats med nya abonnemang, mer innehåll och lägre priser. Nyheterna gäller från 1 december.

Några nyheter i Jobbmobil

Max & Plus: prissänks och fler sms/mms och mobilsurf ingår

Fast: kommer med automatik att läggas om till Jobbmobil Plus

Mix: kommer att finnas kvar tills vidare men kan inte nytecknas eller förlängas. Lämpliga alternativ är Basic eller Plus

Basic: det nya grundabonnemanget, nu med surf. Med öppningsavgift men ingen minutavgift.

Se alla abonnemang i den nya prislistan klicka här !

Har du rörligt abonnemang?

Om du ringer väldigt lite kan Jobbmobil Rörlig vara det billigaste alternativet. Om du tecknar ett nytt abonnemang så ber vi dig observera att kostnaden för extrakort prishöjts.

Om du ringer ett par samtal om dagen och surfar någon enstaka gång – då rekommenderar vi på eiorabatt att du går över till Jobbmobil Basic eller Plus.

Ny portal

Telia har även skapat en ny webbportal för EIO-medlemmar. Här finns prislistor, möjlighet att teckna och byta abonnemang, köpa mobiltelefon och mycket mer. Här kan du också enkelt komma i kontakt med Telia.

I den nya portalen finns EIOs rabattkod som du använder vid köp på nätet – klicka här.

Köpa mobiltelefon?

Gå till portalen och anslut dig till EIOs mobilavtal. Därefter kan du köpa mobiltelefon genom att klicka på ”Handla”.

Besök butik

EIOs avtal omfattar även rabatt på mobiltelefoner och tillbehör i Telias butiker. Det räcker att du berättar för butikssäljaren att du är medlem i EIO. Alla Telia-butiker kan verifiera medlemskap i EIO. I butiken kan du även få hjälp med att ställa in och aktivera din telefon och låna en telefon när din är på service. Önskar du boka ett besök med företagssäljare kan du höra av dig direkt till butik eller boka på www.telia.se/boka

Våra samarbetspartners