september 2012

Nytt inköpsavtal – mobila hemsidor

Allt fler vill kunna synas i mobilen och på film på nätet. Vi har tagit fram två nya inköpsavtal som kan hjälpa dig att nå ut till dina kunder genom de digitala kanalerna.

  1. Mobil hemsida där ditt företag och kontaktuppgifter presenteras i mobilen. Använd mobila hemsidan med att ange en textlänk på ditt visitkort, hemsida, e-postutskick och annonser. Läs mer under Webbtjänster.
  2. Videofilm med dig själv och din personal som aktörer. En del säger att det är enklare att titta på en film än att läsa text. I varje fall så är det riktigt kul att spela in en film. Lägg ut videon på din hemsida och skicka en länk till nya kunder. Inköpsavtalet ger halva priset i rabatt på produktion av en 1-minutsfilm. Läs mer under Företagsfilm.

Våra samarbetspartners