mars 2012

Välkommen att sänka dina kostnader

Nu kan du som är medlem i EIO sköta dina inköp genom eiorabatt. Tjänsten innehåller inköpsavtal för viktiga varor och tjänster och är en kostnadsfri förmån för EIOs alla medlemsföretag.  

Kort om tjänsten
eiorabatt innehåller inköpsavtal för exempelvis kontorsmateriel, bensin och diesel samt transporter. Och från och med den 23 maj kan EIOs alla medlemmar använda tjänsten helt utan kostnad.

Med eiorabatt kan ett företag spara både tid och pengar, bland annat då behovet av leverantörsförhandlingar helt eller delvis försvinner. Med tjänsten följer även en bemannad kundtjänst där kunderna vid behov kan ställa frågor och diskutera allting som är kopplat till tjänsten.

Om Sådenäs
eiorabatt är en företagstjänst, skapad av det svenska tjänsteföretaget Sådenäs. Från kontor i centrala Stockholm förser Sådenäs stora företag samt branschorganisationer med moderna inköpslösningar – som effektivt förmedlar mervärden till egna kund- eller medlemsgrupper, små och medelstora företag.

Våra samarbetspartners